Om advokatbyrån

Holmqvist & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå som gillar att arbeta nära kunderna. Byrån är verksam inom flertalet av de affärsjuridiska områden som små och medelstora företag normalt sett behöver hjälp med och fungerar ofta som en extern bolagsjurist för kunderna.

Holmqvist & Partners kan hjälpa till med allt ifrån aktieägarfrågor och vid uppstarten av en verksamhet till att ta fram mallar för kund- och anställningsavtal, att förhandla avtal och att hjälpa till med personal- och lokalfrågor vid omorganiseringar, att strukturera om bolag och koncerner, att expandera och ta in extern finansiering, och att avveckla hela eller delar av företaget. Byrån arbetar även i stor utsträckning med processer och tvistlösning för både privatpersoner och företag och har även specialkompetens inom häst- och husdjursjuridik.

Till skillnad från många affärsjuridiska advokatbyråer hjälper Holmqvist & Partners dessutom gärna till med den ekonomiska familjerätten såsom testamenten, äktenskapsförord, bodelningar, bouppteckningar och boutredningar.

Byråns kunder är allt ifrån privatpersoner, enmansföretag, uppstartsbolag och ideella föreningar till medelstora och stora företag, internationella koncerner och försäkringsbolag.